Hetitappavat raudat minkille ja piisamille, Trapper ConiBear TC-120 (11x11cm)

 

Metsästysasetuksen mukaiset hetitappavat Trapper ConiBear TC-120 pyyntiraudat minkille ja piisamille. Trapper ConiBear hetitappavat raudat omaavat tuplajouset ja niiden saalisteho pienturkiseläinten pyynnissä on tunnetusti hyvä. Trapper ConiBear pyyntirautojen laukaisuviiksien liikerata on erittäin lyhyt ja ne laukaisevat raudat viiveettä.

tuotetunnus (SKU) 26-002 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , Valmistaja:

Kuvaus

 

Hetitappavat Trapper ConiBear TC-120 pyyntiraudat minkille ja piisamille.

Trapper ConiBear hetitappavat raudat ovat vankkaa tekoa ja niiden saalisteho pienturkiseläinten pyynnissä on tunnetusti hyvä.

Trapper ConiBear pyyntirautojen laukaisuviiksien liikerata on erittäin lyhyt ja ne laukaisevat raudat viiveettä. Koskettuaan laukaisuviiksiin saaliseläin ei ehdi mitenkään reagoimaan ja äkkikuolema on väistämätön. Rautojen sisämitta 11cm x 11cm.

Trapper ConiBear hetitappavien rautojen pitkäaikaista kestävyyttä voi helposti parantaa käsittelemällä ne tervamaalilla. Maali tarttuu hieman ruosteiseen pintaan sileää pintaa paremmin ja tervan haju ei haittaa pyyntiä.

Täydellisesti kestävän kertakäsittelyn voi tehdä sähkösinkitsemällä raudat alan liikkeessä, jolloin ne kestävät vuodesta toiseen myös vaativissa rannikkoseudun merisuolaisissa olosuhteissa.

* Hetitappavat raudat villiminkin ja piisamin pyyntiin
* Herkkä ja tehokas laukaisumekanismi
* Vankka tuplajousi rakenne
* Tuotteen takuu valmistus tai materiaalivirheille ½ vuotta

 

Niksipirkka virityspihdit löydät TÄSTÄ

Lisätiedot

Määrä

KPL, 5 KPL setti, 20 KPL setti

Katso myös…