Hylsynkiillotuskone, Frankford Arsenal Brass Quick-N-EZ Case tumbler

Frankford Arsenal uusi Quick-N-EZ hylsynkiillotuskone kiillottaa hylsyt sisä- ja ulkopuolelta. Hiekkaiset ja likaiset hylsyt voivat vaurioittaa arvokasta asettasi ja latausholkkeja!

Helppo käyttää!

Kuvaus

 

Frankford Arsenal hylsynkiillotuskone kiillottaa hylsyt sisä- ja ulkopuolelta. Hiekkaiset ja likaiset hylsyt vaurioittavat arvokasta asettasi ja latausholkkeja.

Frankford Arsenal Quick-N-EZ hylsynkiillotuskone on varustettu isolla tehokulholla jolla kiillotat satoja hylsyjä muutamassa tunnissa. Tehokulho vetää kerralla n. 1.8kg hylsynkiillotuspurua hylsyineen, esim. 9mm hylsyjä n.  600kpl, 223 hylsyjä n. 350kpl ja .308 hylsyjä n. 250kpl.

Tehokulhon läpinäkyvä suojakansi mahdollistaa kiillotusprosessin etenemisen helpon tarkkailun ilman että laitetta tarvitsee pysäyttää ja kantta avata.

Frankford Arsenal Quick-N-EZ hylsynkiillotuskoneen avulla kiillotus on todella helppoa ja vaivatonta. Hylsyt näyttävät uusilta kiillottamisen jälkeen. Kiillotetut hylsyt parantavat syöttövarmuutta pesään ja uudelleen ladattaessa hylsyt eivät jumitu holkkeihin. Puhtaista hylsyistä näkee helpommin mahdolliset halkeamat ja muut vauriot kuin likaisista hylsyistä.

Hylsynkiillotuskone on jokaisen jälleenlataajan ehdoton perusväline!

* Tehokas ja helppo käyttää (kts. käyttöohjeet)
* Kerralla satoja hylsyjä muutamassa tunnissa (iso tehokulho)
*
Saatavana myös maissikiillotuspurua edullisesti, alkaen 4,90€ / kg

Käyttöohje:

Katso myös…