Oranssi sadeviitta, Trimm Basic Poncho

Kirkkaan Oranssi poncho-mallinen sadeviitta kaikkeen märkään ja kosteaan ulkoiluun. Sadeviitta suojaa huonoja sääolosuhteita, kuten sadetta ja tuulta, vastaan. Sopii pyöräilyyn, kävelyyn, metsästykseen, marjastukseen ja veneilyyn. 

tuotetunnus (SKU) 900-038 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , Valmistaja:

Kuvaus

Kirkkaan Oranssi poncho mallinen sadeviitta kaikkeen märkään ja kosteaan ulkoiluun. Sadeviitta suojaa huonoja sääolosuhteita, kuten sadetta ja tuulta, vastaan. Sopii pyöräilyyn, kävelyyn, metsästykseen, marjastukseen ja veneilyyn. 

Kirkas väri suojaa myös liikenteessä ja on oiva apu esim hirvimetsällä passitilanteessa sateen osuessa kohdalle. Sadeviitta pakkautuu pieneen pussukkaan, joka on kiinteästi kiinni sadeviitassa, joten et voi hukata sitä.  Suojapussukasta tulee viitan selkäpuolelle tasku, johon voi jotain pientä piilottaa. Taskun reunalla on myös heijastinnauhaa.

Oranssi sadeviitta on poncho mallinen. Siinä on huppu ja edessä kaulan kohdalla nepparit, joilla estät veden valumasta kauluksesta sisään. Sivuissa olevilla neppareilla saat “tehtyä” viittaan hihat, jolloin se pysyy paremmin paikallaan puhurissa. Sivuissa on myös pienet kuminauhalenkit, joilla voit kiinnittää viitan edestä vaikka polkupyörän tankoon, jolloin vauhdin hurmassakin pysyt paremmin kuivana.

* Pakkauskoko: 25 x 18 x 6cm
* Paino: 350g
* Koko: yksi koko
* Väri: oranssi
* Nepparit ja heijastin edessä kauluksessa
* Sivuissa nepparit ja pienet kuminauhalenkit
* Korkea kaulus
* Viitta on pakattu omaan pussiinsa, pussista muotoutuu tasku viitan selkäpuolelle
* Materiaali: 100% polyesteri 75D 190T, PU pinnoite, teipatut saumat
* Vedenpitävyys: 2000 mm

Reviews

There are no reviews yet.

Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat ostaneet tämän tuotteen, voivat jättää tuotearvion.