Retkimuona, Tactical Foodpack Pekonimuussi, 110 g retkiruoka

Tactical Foodpack retkiateriat sisältävät suuren energiamäärän ja ne on pakattu vesitiivisiin, retkivalmiisiin ohuisiin pakkauksiin. Ateriat on valmistettu pakastekuivaamalla, joka säilyttää tuotteen maun, koostumuksen ja ravinteet parhaiten. Ateriat on valmistettu Virossa ilman säilöntä- ja lisäaineita.

Muonat on suunniteltu armeijan erikoisjoukkojen sotilaiden tarpeisiin ja siksi tuotteiden valmistuksessa mottona onkin ollut erikoisjoukkojen sotilaiden sääntö: „Dont f… with food!“

tuotetunnus (SKU) 12-091 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , Valmistaja:

Kuvaus

Retkimuona, Tactical Foodpack Pekonimuussi (Mashed Potatoes and Bacon) MÄTTÖÄ!

Tätä ei maistamatta uskois sillä nää Tactical Foodpack– retkimuonat eivät ole mitä tahansa pöperöä. Muonat on suunniteltu armeijan erikoisjoukkojen sotilaiden tarpeisiin ja tuotteiden valmistuksessa mottona onkin ollut erikoisjoukkojen sotilaiden sääntö: „Dont f… with food!“

Muonat ovat herkullisen maistuvia ja kevyitä, sisältäen samalla runsaasti energiaa ja ravinteita. Vie nälän isommaltakin mieheltä!

Tactical Foodpack retkiateriat sisältävät suuren energiamäärän ja ne on pakattu vesitiivisiin, retkivalmiisiin ohuisiin pakkauksiin. Ateriat on valmistettu pakastekuivaamalla, joka säilyttää tuotteen maun, koostumuksen ja ravinteet parhaiten. Ateriat on valmistettu Virossa ilman säilöntä- ja lisäaineita.

Ravitsevat ja maukkaat Tactical Foodpack retkiateriat tarjoavat helpon tavan valmistaa täysipainoista hyvää ruokaa patikoidessa retkiolosuhteissa, mökillä, veneessä tai vaikka teltassa huonolla säällä. Huolella kehitetyt retkimuonat ovat ravitsevia ja maukkaita ja mikä tärkeintä, ne valmistuvat helposti ja nopeasti!

Lisäät suoraan pakkauksen sisään kuumaa (tai kylmää) vettä ja sekoitat hieman. Sulje sitten pakkaus omasta minigrip sulkimesta ettei lämpö karkaa harakoille. Retkiateria on valmis syötäväksi suoraan omasta pakkauksesta n. 9 min / 18 min muhimisen jälkeen (kuuma / kylmä vesi). Herkuttelun loputtua, pakkaus toimii erinomaisena tiivinä roskapussina. Muistathan poistaa pakkauksen sisällä olevan erillisen kosteudenpoistopussin ENNEN ruoan lämmitystä!

Ateriapakkauksen voi laittaa myös suoraan pienen liekin/nuotion päälle ja lämmittää veden kuumaksi suoraan pussissa. Tässä on tärkeintä varmistaa, että nuotiosta ei tulisi kovin suuri ja liekki ei ulottuisi aivan sivuihin, sillä tarraetiketit saattavat syttyä ja pakkaus näyttää sen jälkeen epäsiistiltä. Etikettien syttyminen ei vaikuta ruoan makuun! Pakkaus on valmistettu kestävästä, mutta turvallisesta materiaalista, jota voi lämmittää avotulella, materiaalista ei haihdu vaarallisia yhdisteitä, jotka olisivat haittana käyttäjälle tai vaikuttaisivat ruoan makuun.

Tactical Foodpack retkimuona toimii poikamiesboksissa erinomaisesti kun hellapoliisi on edelleen hakuprosessissa. Antaa nopeaa helpotusta opiskelijakämpän arkeen kun äidin eväät on syöty. Sopii myös pikalounaaksi työpaikalle!

Tactical Foodpack Pekonimuussi (Mashed Potatoes and Bacon) retkiateria 110 g

* Herkullinen Pekonimuussi retkiateria 110 g
* Upea makuelämys
* Retkivalmis ohut pakkaus ja kevyt kuljetuspaino
* Erittäin helppo valmistaa kuumaan tai tarvittaessa kylmään veteen
* Säilyvyys jopa n 5 vuotta
* Ei sisällä säilöntä- ja lisäaineita
* 100 % luonnollinen tuote
* Poista ateriapakkauksen sisällä oleva erillinen kosteudenpoistopussi!!!!
* Runsas energiamäärä: 2596kj (645kcal)
* Paino: 110 g (kilohinta: 80 €/kg)
* Valmistettu Virossa

Katso VIDEOKLIPISTÄ miten  valmistajan sivulla opastetaan tuotteen lämmitys tulen ääressä.

TIEDONNÄLKÄISILLE AINESOSAT JA RAVINTOSISÄLLÖT

Ainesosat:

Peruna (66%), savupekoni (20%), maito, sipuli, porkkana, suola

Ravintosisältö 100g annos:

Energiaa 2360kJ (587 kcal)
Rasvaa 35 g (josta tyydyttynyttä 13 g)
Hiilihydraattia 49 g (josta sokereita 3,2 g)
Proteiinia 13 g
Suolaa 2 g

Valmistusohje:

1. Repäise pussi auki yläosasta ja avaa ilmatiivis pussi auki
2. Poista kosteudenpoistopussi
3. Lisää 3 dl vettä
4. Sekoita hyvin
5. Sulje, odota 9 min

Aterian voi valmistaa myös pienen tulen päällä luonnossa. Kaada ohjeen mukaisesti vettä pussiin, sekoita, laita pussi pienen tulen päälle ja lämmitä kunnes vesi on kuumaa, sulje pussi, odota 9 min ja nauti ravitseva ja maukas retkiateria. Katso VIDEOKLIPISTÄ miten  valmistajan sivulla opastetaan tuotteen lämmitys tulen ääressä.

Lisää halutessasi enemmän vettä. Voidaan valmistaa myös kylmään veteen, tuplaa silloin valmistusaika.

 

Katso myös…