KAMPANJAT JUURI NYT

 

 • Joker Cuchilleria on vuodesta 1987 saakka liittänyt yhteen perinteisen käsityön sekä modernin tuotantotekniikan. Toisin kuin monet muut Espanjalaiset merkit, laadukkaat Joker Cuchilleria puukot ja veitset valmistetaan edelleen Espanjassa perinteistä käsityötä kunnioittaen.

 • Dovrefjell Snow Camo jahtiasu, UUTTA SUOMESSA!  Dovrefjell Snow Camo lumipuku on pohjoismaisille miehille suunniteltu, kovaan käyttöön tehty talviajan metsästyspuku . Malliltaan ja leikkauksiltaan se istuu hyvin pohjoismaiselle miehelle. Snow Camo lumipuku on veden- ja tuulenpitävä. Dovrefjell Snow Camo lumicamo on mukavan miellyttävä jahtikumppani säällä kuin säällä. Kangas on samettisen pehmeää mutta kuitenkin kestävää ja kevyt…

 • Lihamylly, Wildhog LRG-228 1200W

  68,00  51,90 

  Jauha omat jauhelihasi helposti itse ja tiedä mitä syöt. Lihamylly on erinomainen myös kalan tai kanan valmistuksessa! SUOSITTU JA HELPPO KÄYTTÄÄ!

 • US ACU lasten maastopuku on saatavana bittien pelimaailmasta tutulla Digital Camo värikuosilla! KOKO PUKU VAIN 59,90€!

 • Primos® Raspy Coaxer™ Predator Call petopilli on jättimenestys Englantilaisten ketunmetsästäjien keskuudessa ja saatavissa nyt myös Suomessa! Primos® Raspy Coaxer™ Predator Call petopilli on testattu monissa jahdeissa ketunmetsästyksen yhteydessä Englannissa ja se on tehokkain kettumagneetti minkä voit hankkia.

 • Makuupussi, Fleece (Musta), Mil-Tec

  27,50  19,95 

  Makuupussia varten ei tarvitse pankista lainaa ottaa, mikäli valitset Fleece makuupussin Mil-Teciltä! Mil-Tec Fleece makuupussi on oivallinen matkakumppani muutaman päivän pyrähdyksiä varten.

 • Paidan mikrokuitu tuntuu ihoa vasten ihan ykköseltä! Lyhythihainen kauluspaita on miellyttävän kevyt ja hyvin ilmastoitu kuuman paikan kapine päällä.

 • Primos High Roller Duck Whistle sorsapilli jäljittelee kauaskantoista värisevää Jouhisorsan, Tavin, Haapanan ja Sinisorsan viheltävää kutsuhuutoa. Pillin sisällä on värisevää vihellystä voimistava irrallinen tankokieli. Primos High Roller Duck Whistle auttaa kiinnittämään kaukana olevien sorsien huomion ja siirtymään lähemmäksi. * Kauaskantoinen värisevä kutsuvihellys * Kuuluu erittäin kauas * Pillin sisällä värisevää vihellystä voimistava irrallinen tankokieli *…

 • Dovrefjell on Norjan suosituin jahtiasu jo yli 20 vuoden kokemuksella. Dovrefjell jahtiasuissa laadukkuus ja perinteet yhdistyvät uusimpaan teknologiaan. Ne ovat saatavissa kattavana valikoimana miesten ja naisten malleina - Pohjoismaisella sopivalla mitoituksella! SAATAVANA ERI VAIHTOEHTONA JA YHDISTELMÄNÄ TARPEEN MUKAAN: 1) TAKKI + HOUSUT (259€) 2) TAKKI (154,50€) 3) HOUSUT (104,50€)

 • Makuupussi, Fleece (Oliivi), Mil-Tec

  23,95  15,95 

  Makuupussia varten ei tarvitse pankista lainaa ottaa, mikäli valitset Fleece makuupussin Mil-Teciltä! Mil-Tec Fleece makuupussi on oivallinen matkakumppani muutaman päivän pyrähdyksiä varten.

 • Huippulaadukkaat Dovrefjell X-Motion Stretch ulkoiluhousut ovat supertekniset joista löytyy runsaasti huolella suunniteltuja yksityiskohtia. Niissä on käytetty joustavaa ja pehmeää stretch materiaalia juuri niissä housun osioissa missä liikkuvuus on käytännössä suurinta. X-Motion housut ovat unisex-mallia ja ne sopivat niin työkäyttöön kuin vapaa-aikaankin. 

 • Primos Power Drake Duck Whistle sorspilli jäljittelee kauaskantoista Jouhisorsan, Tavin, Haapanan ja Sinisorsan viheltävää kutsuhuutoa. Primos Power Drake Duck Whistle:n kiekuminen auttaa kiinnittämään kaukana olevien sorsien huomion ja siirtymään lähemmäksi. * Kauaskantoinen kutsuvihellys * Torvimainen design kuuluu erittäin kauas * Mukana kaulahiha (punainen).

UUSIMMAT TUOTTEET

SUOSITUIMMAT TUOTEKATEGORIAT

 • Uovision UM785-3G+ Cloud 12MP Full HD, LinckEazi pilvipalvelua tukeva etäohjattava riistakamera
 • Naisten Metsästyspuku, Super Canvas® Shooter King
 • Metsästyspuku, Lite Olive (S, M, L, XL tai XXL)
 • SB maiharit Mil-Tec, musta nahka
 • TriStar Mini 1600 etäisyysmittari
  Etäisyysmittari, TriStar Mini 1600m

DOVREFJELL METSÄSTYSASUT

Dovrefjell on Norjan suosituimpia jahtiasuja jo yli 20 vuoden kokemuksella. Pohjoismaiseen metsästysmaastoon ja olosuhteisiin valmistetut Dovrefjell jahtiasut ovat täynnä teknistä etumatkaa.

RIISTAKAMERAT

Koska riistakameroita käytetään ulkona, ne ovat mallista riippuen varustettu muun muassa säänkestävällä rakenteella, liiketunnistimella ja salamalla.

TRISTAR OPTIIKKA

Huippulaadukkaan TriStar optiikan valikoimasta löydät mm. katselukiikarit, etäisyysmittarit, tähtäinkiikarit ja tallentavat yökiikarit.