Alueella kameravalvonta – tarra

‘Alueella kameravalvonta’ – tarra on tehokas pelote kiinteistöjen ja muun kameravalvonnan piirissä sijaitsevan omaisuuden valvonnassa.

tuotetunnus (SKU) 90-033 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Alueella kameravalvonta‘ – tarra on tehokas pelote kiinteistöjen ja muun kameravalvonnan piirissä sijaitsevan omaisuuden valvonnassa. Tarra kannattaa liimata hyvin näkyville kiinteistön ikkunoiden alalaitaan tai oven kahvan läheisyyteen jolloin se tehokkaasti varoittaa mahdollisia näpistelijöitä valvontakameran kuviin joutumisesta.

Alueella kameravalvonta‘ – tarra on jo sellaisenaan edullinen ja tehokas pelote toimimaan virallisena ilmoituksena että kiinteistöä valvotaan. Tarra toimii erittäin hyvin yhdessä pienikokoisten riista- ja valvontakameroiden kanssa. Kuvaaminen julkisella paikalla (yritykset, liikehuoneistot, verstaat, venehallit jne) tulee aina ilmoittaa kirjallisena ja ‘Alueella kameravalvonta’ – tarra on oivallinen sekä siisti tapa ilmoituksen tekoon.

Tarran liimapinta tarttuu hyvin eri materiaaleihin kuten muovi, lasi, metalli jne. Tarra kestää erinomaisesti vaihtelevat sääolosuhteet sekä UV säteilyn haalistavan vaikutuksen.

* Liimattava tarra sisä ja ulkokäyttöön
* Koko: 125mm x 55mm
* Toimii tehokkaana pelotteena
* Toimii virallisena ilmoituksena julkisilla paikoilla
* Oivallinen riista ja valvontakameroiden kanssa

Reviews

There are no reviews yet.

Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat ostaneet tämän tuotteen, voivat jättää tuotearvion.