Elektroninen kuulosuojain, Caldwell E-Max Low Profile

Caldwell E-Max Low Profile huippuohut elektroninen kuulosuojain mahdollistavat puheen kuulemisen ja samanaikaisesti vahvistaen matalia hiljaisia ääniä. Poissulkien kuitenkin kovat äänet kuten esim aseen laukausäänen ampumisen aikana.

tuotetunnus (SKU) 20-005 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , Valmistaja:

Kuvaus

Caldwell E-Max Low Profile huippuohut elektroninen kuulosuojain mahdollistavat puheen kuulemisen ja samalla vahvistaen matalia ääniä mutta pois sulkien kovat äänet kuten aseen laukauksen ampumisen aikana.

Alaosan madallettu profiili on ihanteellinen tactical ja haulikkoampujille nopeissa tilanteissa ja se ehkäisee perän osumisen suojiin. Suojaimissa on molemminpuoliset mikrofonit stereokuuloa varten ja ne vahvistavat matalia ääniä ja sulkien pois yli 85 dB äänet.

Caldwell E-Max Low Profilen sanka on miellyttävän pehmeä useiden tuntien yhtämittaista käyttöä varten. Kevyen ja matalaprofiilisen rakenteen vuoksi ne soveltuvat erinomaisesti myös työkäyttöön.

Suojissa on myös audioliitäntä mahdollisuus (3.5mm stereo plugi) VHF puhelimelle, kännykälle, koiratutkalle, MP3 soittimelle jne.

* Huippuohut profiili ehkäisee perän osumista suojiin
* Elektroninen kuulosuojain stereokuulolla
* Molemminpuoliset mikrofonit
* Vahvistaa tehokkaasti matalia ääniä ja sulkee yli 85 dB äänet
* Ammunta, metsästys
* Väri vihreä
* Toimii 2kpl AAA paristoja (ei mukana)