Ghillie puku LumiCamo, Sniper

Naamioidu tehokkaasti talviseen maastoon paksun röyhelörakenteen omaavan LumiCamo Sniper Ghilliepuvun avulla! Sniper LumiCamo Ghillie puku (röllipuku) on yleisesti tarkka-ampujien käyttämä puku mutta nyt saatavissa myös metsästyskäyttöön.

tuotetunnus (SKU) 140-003 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , Valmistaja:

Kuvaus

Naamioidu tehokkaasti talviseen maastoon paksun röyhelörakenteen omaavan LumiCamo Sniper Ghilliepuvun avulla!

Sniper LumiCamo Ghillie puku (röllipuku) on yleisesti tarkka-ampujien käyttämä puku mutta nyt saatavissa myös metsästyskäyttöön. Se on valmistettu 100% säänkestävästä polyesterista ja sen suikaleet levittäytyvät naamioinnin parantamiseksi maastoon soveltuvaksi äänettömäksi kasaksi. Ihmisen siluetin muotoja rikkova kokonaisuus naamioituu ja sulautuu osana ympäröivään maisemaan.

Sniper LumiCamo Ghilliepuvun hämäävä tekniikka mahdollistaa erittäin hyvin oikeita varjoja luovan luontoon kuuluvan muodostelman. Erittäin tehokas naamiointivaruste uskottelemaan eläimille että se on luontoon kuuluva maastonosa.

Sniper LumiCamo Ghillie puku soveltuu kaikenlaiseen maastoon ja se on täysin äänetön. Voit jäädä väijyyn esim. kettupillityksen ajaksi ja puhaltaa kutsupilliin samanaikaisesti. Soveltuu myös luontokuvaajille, kytikselle tai sotapelikentille naamiointivarusteeksi. Kohde ei huomaa sinua, ennenkuin on liian myöhäistä!

Sniper LumiCamo Ghilliepuvun paksu röyhelörakenne (2.7kg) suojaa tehokkaasti myös ulkona puhaltavalta viimalta, joten voit rauhassa odotella liikkumatta. Puku sopii isoillekin kavereille ja sitä voi tarvittaessa pienentää ja tiukentaa kuminauhoin. Puvun koko on reilu XL – XXL joka mahdollistaa kerrospukeutumisen ghilliepuvun alle. Röyhelölankoja voi tarvittaessa lisätä (esim. valkoinen trasseli) mikäli niitä on irronnut kovassa käytössä ajan myötä. Huppuosa peittää pään.

* 100% äänetön ja säänkestävä polyesterimateriaali
* Röyhelörakenne, paino n. 2.7kg
* Yksi reilu koko (XL-XXL)
* Tarvittaessa mahdollista tiukentaa kuminauhalla
* Suojaa viimalta
* Kaikenlaiseen talvimaastoon soveltuva väritys (kts kuva)

Reviews

There are no reviews yet.

Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat ostaneet tämän tuotteen, voivat jättää tuotearvion.