Metsurin paita, LumberJack

Klassinen musta-valkoinen metsämiehen komistuskapine on valmistettu 100% puuvillasta. Siinä on trendikäs leikkaus myös alahelmassa ja se on ryhdikäs sekä miellyttävä myös suoraan ihoa vasten!

Kuvaus

Klassinen musta-valkoinen metsämiehen komistuskapine on valmistettu 100% puuvillasta. Siinä on trendikäs leikkaus myös alahelmassa ja se on ryhdikäs sekä miellyttävä myös suoraan ihoa vasten!

Metsurin paitaa voidaan käyttää myös kevyenä takkina tai erittäin lämpinä paitana. Lämmön takaa 330gr/m2 paksu puhdas puuvilla. Paidan edessä molemminpuolin rintataskut jotka sulkeutuvat nappien avulla.

Metsurin paita sulkeutuu ja avautuu edessä olevien nappien avulla. Molemmissa hihansuissa on napit joilla hihansuut kiristyvät.

* Täyspuuvillainen hihallinen paita
* Voidaan käyttää myös kevyenä takkina
* Materiaali: 100% Puuvilla
* Paksu puuvillakangas: 330gr/m2
* Äänetön materiaali
* Ei ryppyyntyvä ja pehmeä asun pinta
* Klassinen musta-valkoinen väri (kuvassa)
* Pyöristetty kaulus, ei hierrä kaulaa
* Saatavana kokoina: M, L, XL
* Normi 3kk takuu materiaali tai valmistusvirheille

Koot:
Paita sopii laajalle skaalalle suomalaista miestä/naista/nuorisoa. Seuraavassa muutama suuntaa antava vinkki eri kaliibereille:
Valitse (M), mikäli olet 75-85kg
Valitse (L), mikäli olet 85-95kg
Valitse (XL), mikäli olet 95-105kg

Mainittakoon että tuotekuvan metsämies on kaliiberia 182cm / 96kg. Päällä L koon paita.

Huolto ja peseminen:
* Konepestävä max +30C vedessä
* Pestävä erikseen
* Älä käytä valkaisuainetta
* Ei kemiallinen pesu
* Ei kuivausrumpu
* Ei silitysrautaa

Vahvakin kangas repee siinä kun muutkin eli tartuntoja kannattaa aina varoa. Vahingon sattuessa reikä tosin on helppo kursia kokoon. Tämä asu ei ole palomiehen työasu joten notskilla ollessa kipinöitä kannattaa myös pitää silmällä.

Lisätiedot

KOKO

M, L, XL

Katso myös…

  • Tyylikkäällä Lite Olive metsästyspuvulla erotut eduksesi myös vapaa-ajalla. Tämä miellyttävän tuntuinen jahtipuku sopii muillekin ulkonaliikkujille kuin metsästäjille! Lite Olive metsästyspuku on superkevyt ja hiljainen matkakumppani. Aktiivisesti hengittävät kaksikerros materiaalit lisäävät sen käyttömukavuutta ja puku on suunniteltu neljän vuodenajan käyttöön. SAATAVANA ERI VAIHTOEHTONA JA YHDISTELMÄNÄ TARPEEN MUKAAN: 1) TAKKI + HOUSUT (129€) 2) TAKKI (75€) 3)…

  • Laadukkaiden Buck Wear metsästyslippisten avulla naamioidut maastoon tai kartsalle tehokkaasti. Buck Wear metsästyslippikset ovat valmistettu korkealaatuisesta ja pitkään kestävästä öljykangasmateriaalista.

  • US Army housuvyö joka henkii vyötäröllä aitoa jenkkiarmeijan meininkiä! Sotilaallinen komistuskapine on valmistettu 100% Puuvillasta ja se pitää housut tukevasti paikallaan lipputangon puolivälissä. US Army housuvyö sopii vyötärölle kuin vyötärölle.