Riistakamera kuluttajatesti, julkaistu Riista lehti 3/2017

Riistakamera kuluttajatestin tiukasta seulasta testivoittajaksi julistettiin Uovision UM785-3G etäohjattava 3G riistakamera. Lue koko artikkeli alapuolen linkistä!

tuotetunnus (SKU) Riista_3_2017 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Maailmasta testiä ja testintekijää löytyy kuten löytyy myös testattavaakin. Kun motiivina testin tekemiseen on puolueettoman ja laadukkaan testituloksen dokumentointi ns rakkaudesta lajiin, on kuluttajien itsensä suorittama puolueeton kuluttajatesti toisen kuluttajan kannalta aina sitä antoisinta luettavaa. Nykyään kuluttajien tekemät kuluttajatestit ovat harvinaista herkkua, tosin testeistä ne ovat testien kuninkaita!

Testiryhmänä tavallinen kuluttajakunta katsoo kuluttajatestiä tehdessään mikä on oikeasti tärkeää kuluttajan kannalta laitetta hankkiessa esim laitteen käyttökustannus vuositasolla tai tiettyyn merkkiin liittyvät muut lisäkustannukset esim lisätarvikkeiden pakollinen osto. Laitteen kokonaisvaltainen toiminnallinen käytettävyys on ehkä arvokkain toiselle kuluttajalle välittyvä luotettava tieto.

Kuluttajalähtöinen kuluttajatesti usein mahdollistaa myös useiden testattujen asioiden toistettavuuden kotioloissa omalla laitteella.

Kuluttajatestin luotettavuus on korkein mahdollinen sillä tuskin kukaan haluaa omaa nimeään vapaaehtoisesti pilata julkisesti. Nykytekniikka mahdollistaa että väliraportit julkaistaan julkisena testin edetessä netissä ja toiset kuluttajat voivat seurata kommentoiden testin etenemistä lähes livenä. Testin julkisuus poissulkee epäilyt siitä että testivoittaja olisi valittu jonkun firman saunaillassa tai että voitto olisi jaettu lehden toimituksessa sille toimijalle kenellä on isoin markkinointibudjetti. Sattumanvaraisesti markkinoilta testiin hankittuja laitteita ei ole myöskään voitu tuunailla parempaan suuntaan kenenkään toimijan osalta.

Riistakamera kuluttajatesti, julkaistu RIISTA lehti 3/2017:
Suomen ensimmäinen kuluttajatesti koskien lähettäviä riistakameroita on toteutettu Suomen suurimman Facebookissa toimivan riistakamera harrastajayhteisön (Riistakamera Galleria) toimesta. Testin etenemistä ja väliraportointia seurasi yli 5000 Riistakamera Galleria Facebook ryhmän jäsentä. Kuluttajatestin vetäjinä syksyllä 2016 toimivat Tuomas Koskiniemi ja Eerik Saraniemi. Erittäin laadukas ja kattava riistakamera kuluttajatesti käsittää kaikki elintärkeät testatut riistakameroiden toiminta osa-alueet. Kuluttajatestissä olivat mukana kaikki markkinoiden johtavat lähettävät riistakamera valmistajat.

Riistakamera kuluttajatestin tiukasta seulasta testivoittajaksi julistettiin Uovision UM785-3G etäohjattava 3G riistakamera.

RIISTA lehti julkaisi 3/2017 ensimmäisenä riistakamera kuluttajatestin tulokset.

Lue koko testivoittaja riistakamera testiartikkeli TÄSTÄ! 

Katso myös…

  • Uovision UM785-3G  UUSI GEN5 - laajalla kuvakulmalla!  VARASTOSSA. TILAA NYT . TOIMITUSKULUT ILMAISEKSI! Elokuun 8/2018 Jahdissa & Kalassa Uovision UM785-3G kamera testissä ja esittelyssä. Lue koko tarina TÄSTÄ.  Lähettävien riistakameroiden Kuluttajatestin testivoittaja! Julkaistu RIISTA lehti 3/2017. Kuluttajatestin testivoittaja Uovision lähettää jopa 10 sekunnin pituiset Full HD videot (1080P) ja täysikokoiset teräväpiirto kuvat! Kun kyseessä on…

  • Riistakamera testi Jakt&Vapen lehti 12/2016. Riistakamera testivoiton vei Uovision UM595-3G etäohjattava riistakamera. Lue koko testiartikkeli alapuolen linkistä!

  • Seuraava erä tulossa ma 24.9.  alkavalla viikolla. TEE NYT ENNAKKOTILAUS JA HYÖDY 295€ ALESTA!!! Kun kyseessä on Uovision, tavallinen standardi ei riitä vaan se pitää ylittää! Kauden kovin etäohjattava 3G riistakamera uutuus! Ruotsin suuren riistakameratestin testivoittaja (Jakt&Vapen lehti 12/2016).