VHF Magneettijalka Autoantenni 110cm, 1x runkovahvistin, Beacon Tip

Beacon Tip autoantenni on varustettu voimakkaalla magneettijalalla ja sen avulla voit lisätä 68MHz VHF puhelimen kantamaa useita kilometrejä! Beacon Tip autoantenni on teräspiiskan omainen 110cm pituinen antenni, joka on erittäin tarkkaan viritetty suomen harraste VHF taajuuksille (68 – 72MHz).

tuotetunnus (SKU) 130-015 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , Valmistaja:

Kuvaus

Beacon Tip autoantenni on varustettu voimakkaalla magneettijalalla ja sen avulla voit lisätä 68MHz VHF puhelimen kantamaa useita kilometrejä!

Beacon Tip autoantenni on teräspiiskan omainen 110cm pituinen antenni, joka on erittäin tarkkaan viritetty suomen harraste VHF taajuuksille (68 – 72MHz). Viritys kattaa kaikki käytössä olevat 26 kanavaa!

On yleisesti tiedossa oleva fakta, että VHF puhelimen kuuluvuuteen vaikuttaa huomattavasti enemmän antennin oikea viritys, kuin VHF puhelimen lähetysteho.

Beacon Tip on varustettu runkovahvistimella ja vahvistin koili on sijoitettu keskelle antennin runkoa (kts kuva). Tarkoin viritetty vahvistinyksikkö on omiaan parantamaan VHF puhelimesi kuuluvuutta.

Beacon Tip tehoantenni on tarkan virityksen ansiosta erittäin laadukas ja varma valinta kaikkiin VHF radiopuhelinmalleihin. Se voidaan kytkeä antenniadapterin avulla lähes kaikkiin markkinoilla oleviin VHF puhelimiin. Valitse tarvittaessa oikea antenniadapteri Eränetin laajasta adapteri valikoimasta.

Beacon Tip tehoantenissa on erittäin voimakas magneettijalka, jonka halkaisija on 10cm. Tehomagneetin avulla antenni pysyy vakaasti auton katolla ja peltikuorisessa autossa auton katto on antennille paras paikka kuuluvuuden kannalta.

Beacon Tip tehoantennin sijoituspaikka kuuluvuuden suhteen on paras siihen suuntaan ‘minne autoa on enemmän’. Toisinsanoen keskellä auton kattoa on ‘paras paikka’ joka suuntaan, erityisesti eteen ja taakse. Toisaalta auton taakse sijoitettu antenni kuuluu kovaa eteenpäin, mutta taaksepäin heikosti.

Beacon Tip tehoantenni on varustettu 3m pitkällä RG-58 tasoisella kestävällä kaapelilla. Kaapelin päässä on SMA naaras liitin joka sopii suoraan kaikkiin Wouxun VHF puhelimiin sekä Zodiac Team 68, NITEforce, Jahti/Jakt VHF puhelin malleihin. Adaptereita muihin malleihin on saatavissa erikseen.

Adapterin avulla kiinnitys esim Lafayette: Lafayette adapteri

Adapterin avulla kiinnitys esim Genzo tai Star Hunter: Genzo ja Star Hunter adapteri

Käyttövinkki: Poista magneettijalkainen antenni auton katolta kun et tarvitse sitä. Magneetti kerää aina pieniä ferromagneettisia partikkeleita (esim. pölyn seasta rautaa hiekkatiellä) ja nuo pienet ferromagneettiset partikkelit saattavat syksyn sateissa ruostua sekä aiheuttaa punertavan ruosteisen jäljen auton kattoon.

* Laadukas antenni lisää kantavuutta ja kuuluvuutta useita kilometrejä
* Tarkkaan viritetty 110cm Beacon Tip teräspiiska-antenni
* 1x runkovahvistin koili antennin keskiosassa
* Voimakas tehomagneettijalka
* Magneettijalka Ø 10cm
* Laadukas RG-58 tason kaapeli
* Kaapelin pituus 3m
* SMA naaras liitin
* Soveltuu kaikkiin markkinoilla oleviin VHF puhelimiin
* Adaptereita erimerkkisiin VHF puhelimiin saatavissa erikseen
* Tehonkesto 200W

Katso myös…

  • NITEforce TG-92A VHF puhelin on helppokäyttöisin lupavapaa VHF puhelin koskaan. Tämän yksinkertaisempaa työkalua hirvipassiin ei ole vielä tehty!

  • Wouxun Professional KG-659E lupavapaa VHF puhelin on suunniteltu luotettavaksi ja varmatoimiseksi metsästys VHF puhelimeksi mukaan onnistuneisiin jahteihin. Helppo käyttää!

  • Wouxun Professional KG-869 VHF puhelin on markkinoiden pienin lupavapaa VHF puhelin ja erittäin kompakti pitää mukana eri harrastusten esim metsästys, kalastus, partio, tiepalvelu, autourheilu jne parissa. Wouxun Professional KG-869 VHF puhelin on valmistajan ehdoton lippulaiva ja se soveltuu erinomaisesti mukaan luotettavaksi jahtipuhelimeksi!