Dovrefjell Hybrid Hunter Pro metsästyspuku

Norjalainen Dovrefjell Hybrid Hunter Pro metsästyspuku on pohjoismaisille miehille suunniteltu ja tehty kevyt ja täysin hengittävä puku – kovaankin liikkumiseen! Dovrefjell Hybrid Hunter Pro metsästyspuku on kalvollisen ja kalvottoman jahtiasun loistava yhdistelmä! Hartioiden ja housujen alaosan tummanvihreät alueet ovat vedenpitävää hengittävää kalvoa. Vaaleanvihreä kangas on kevyttä mutta kestävää. Erinomainen jahtikauden alkuun ja kovaan liikkumiseen!

SAATAVANA ERI VAIHTOEHTONA JA YHDISTELMÄNÄ TARPEEN MUKAAN:
1) TAKKI + HOUSUT 149,90 €)
2) TAKKI (82,50 €)
3) HOUSUT (67,40 €)

Kuvaus

Dovrefjell Hybrid Hunter Pro metsästyspuku

Dovrefjell Hybrid Hunter Pro metsästyspuku on kalvollisen ja kalvottoman jahtiasun loistava yhdistelmä! Hartioiden ja housujen alaosan tumman vihreät alueet ovat vedenpitävää hengittävää kalvoa. Vaaleanvihreä kangas on kevyttä mutta kestävää. Erinomainen jahtikauden alkuun ja kovaan liikkumiseen!

Norjalainen Dovrefjell Hybrid Hunter Pro metsästyspuku on pohjoismaisille miehille suunniteltu erittäin kevyt ja hengittävä metsästyspuku.

Uusi nerokas Hybrid rakenne takaa hyvän hengittävyyden yhdistettynä osittaisen kalvorakenteen kanssa! Vedenpitävä hengittävä kalvo on lisätty vain niihin puvun kohtiin, jossa kosteankelin aikaan tarvitaan eniten sääsuojaa. 100% polyesteristä valmistettu vaaleanvihreä kangas löytyy puvun muista osista. Polyesterista valmistetut vaaleanvihreät osat ovat käsitelty vedenkestäviksi, mutta eivät sisällä kalvoa.

Dovrefjell Hybrid Hunter Pro metsästyspuku on kalvon ja kalvottoman jahtiasun loistava hybridi kokonaisuus. Syksyn jahtikauden kylmetessä, voidaan alusasuna käyttää teknisiä alusasuja tai Merinovilla alusasua.

10K Active Membrane Tuulen ja vedenpitävä kalvo
Dovrefjell Hybrid Hunter Pro metsästyspuvusta löytyy optimaalinen 100% vedenpitävä kalvo puvun tummanvihreiltä alueilta, joka varmistaa lämpimänä sekä kuivana pysymisen tuulessa. Optimaalisen kalvon vesipilariarvo on 10.000mm, joka pitää sadepisaran ulkopuolella mutta kuitenkin päästäen hikihöyryt lävitse.

Optimal Lufting Hengittävä tekniikka
Dovrefjell asut on vuosien saatossa kehitetty vaativissa vuonojen maan olosuhteissa. 10K Active Membrane kalvo omaa Optimal Lufting hengittävän teknisen ilmankierron jonka ansiosta se päästää aktiivisesti höyryt ulos myös kalvojen kohdalta.

Smooth Operator Hiljainen pintamateriaali
Sametin pehmeältä tuntuva Smooth Operator pintakäsitelty tekstiili on erittäin miellyttävä. Pehmeys pitää asun vaimeana jolloin se on äärimmäisen hiljainen edetessä. Smooth Operator pintakäsittely hylkii likaa ja vettä.

Nordic Fit Pohjoismainen mitoitus
Kaikki Dovrefjell jahtiasut valmistetaan Pohjoismaisella Nordic Fit mallilla. Nordic Fit mitoitus on erittäin hyvin istuva mallimitoitus. Asussa on lisäksi erittäin monipuoliset säätömahdollisuudet.

 

TAKKI TEKNISESTI
Vahva YKK® Tractor ZIP Isohampainen traktorimallin vetoketju edessä. Korkea vedenpitävä kaulus suojaa mukavasti arkaa kaulan aluetta ja pitää rinnukset kuivana. Takin ulkopuolella on 4 taskua: Molemmat (2) alataskut voidaan sulkea vetoketjuin. Molemminpuoliset ylätaskut mahdollistavat esim VHF puhelimen tai matkapuhelimen säilyttämisen jahdin aikana sateelta suojassa joko oikealla tai vasemmalla. Kun VHF puhelin on ylätaskussa, antennille on olkapäällä kiinnike joka estää antennin piiskaliikkeen.
Takin sisäpuolella on 2 taskua: Vetoketjulla suljettava povitasku  ja tarranauhalla suljettava tasku esim. puhelimelle, molemmat vasemmalla. Molemmilla puolilla hartioissa ylhäällä antennin kiinnike pitkän antennin käyttöön.
Takkia voidaan kiristää pikakiristimien avulla alahelmasta. Takin hihansuut kiristyvät Velcro-tarralla tarkasti haluttuun kireyteen.

HOUSUT TEKNISESTI
YKK® Tractor ZIP Isohampainen traktorimallin vetoketju sepaluksessa. Kaksi (2) vetoketjuin sulkeutuvaa etutaskua. Kaksi (2) vetoketjuilla suljettavaa reisitaskua. Pehvassa oikealla puolella vetoketjulla suljettava takatasku. Molemmissa reiden sivustoissa vetoketjulla sulkeutuvat ventilaatioviilekkeet. Normaalit vyölenkit max 50 mm leveälle vyölle. Housut venyvät hieman vyötäröltä sopiviksi sekä kiristyvät Velcrosulkimen avulla. Lahkeiden housunpuntin suu kiristyy Velcro- tarranauhalla kengän varteen.

* Laadukas ja tekninen jahtiasu uudella Hybrid teknologialla
* Jahtiasut yli 20 vuoden Norjalaisella kokemuksella ja ammattitaidolla
* Ympärivuotiseen käyttöön pienen ja keskisuuren riistan pyytäjille
* Loistava ulkoiluasu aktiiviseen marjastukseen ja patikointiin, koiran kanssa ulkoiluun ja harrastamiseen ja lintuharrastajille
* 10K Active Membrane Tuulen ja vedenpitävä kalvo puvun tummanvihreillä alueilla
* Vaaleanvihreät 100% Polyesteri alueet on käsitelty vedenkestäviksi, mutta ne eivät sisällä kalvoa
* Osittainen Optimal Lufting hengittävä kalvotekniikka
* Tekstiileissä Smooth Operator hiljainen samettinen pintamateriaali
* Ultrakevyt rakenne: 875 grammaa (L-koon takki + housut)
* Nordic Fit Pohjoismainen kokomitoitus
* YKK® Tractor ZIP isohampainen vetoketju (edessä)
* Takissa molemminpuoliset VHF puhelimen taskut ja antennipidike
* Helmassa kiristyskuminauha pikakiristimillä
* Hihansuissa Velcro-tarranauhat kiristämiseen
* Housuissa vyölenkit max 50 mm leveälle vyölle
* Hybrid Hunter Pro-housuissa on molemmilla puolilla vyötäröä Velcro -säätö, jolla voidaan housujen vyötärö voidaan säätää juuri omaan mittaan mahdollisen vyön lisäksi
* Runsaasti säätömahdollisuuksia ja teknisiä yksityiskohtia
* Koot: XS,S, M, L, XL, 2XL , 3XL, 4XL ja 5XL (katso kokotaulukko)

Lue alan ammattilaisten tekemät Dovrefjell testiartikkelit TÄSTÄ!

HUOLTO JA PESUOHJEET

Kalvoasujen pesuaine Hey Sport Tex Wash
Kalvoasujen huuhteluaine Hey Sport Impra Wash-In

* Pesu max +40C vedessä
* Ei tavallista huuhteluainetta, vain kalvoasuille tarkoitettua
* Ei kuivausrumpuun (kuivuminen henkarilla huoneen lämmössä)
* Ei kemiallista pesua
* Älä käytä valkaisuainetta
* Älä myöskään silitä sitä silitysraudalla
* Vahvakin kangas repeää siinä kun muutkin eli tartuntoja kannattaa aina varoa
* Asu ei ole palomiehen työasu joten nuotiolla ollessa kipinöitä kannattaa pitää silmällä

Tuotteella 1 vuoden (12kk) takuu valmistus tai materiaalivirheille

Lisätiedot

Valitse alta kokosi

XS takki, S takki, M takki, L takki, XL takki, 2XL takki, 3XL takki, 4XL takki, 5XL takki, S housut, M housut, L housut, XL housut, 2XL housut, 3XL housut, 4XL housut, 5XL housut, XS housut

Katso myös…

  • Dovrefjell Classic Merinovilla-alusasut ovat unisex malleja ja sopivat niin miehille kuin naisillekin. Pohjoismaisille sopivalla mitoituksella!  Dovrefjell merinovilla-alusasujen väri on meleerattu harmaa, turkoosin sinisillä ompelutereillä tehostettuna. Dovrefjell Classic Merinovilla-alusasut ovat vahvuudeltaan  185 g ja ovat 100% merinovillaa, joka poistaa ja eliminoi hajua luonnostaan.

  • Dovrefjell Classic Merinovilla-alusasut ovat unisex malleja ja sopivat niin miehille kuin naisillekin. Pohjoismaisille sopivalla mitoituksella! Dovrefjell Classic Merinovilla-alusasujen väri on meleerattu harmaa, turkoosin sinisillä ompelutereillä tehostettuna.  Dovrefjell Classic Merinovilla 185 g sisältää 100% merinovillaa, joka poistaa ja eliminoi hajua luonnostaan.

  • Kalvoasujen pesuaine, Hey Sport Tex Wash, 250 ml Kalvoasuille ja Gore-Tex vaatteille tarkoitettu pesuaine säilyttää erikoismateriaalin ominaisuudet pitäen sen vedenpitävänä, tuulenpitävänä ja hengittävänä.