Dovrefjell kyttäysteltta tuolilla

Dovrefjell kyttäysteltta tuolilla on erinomainen kyttäyspyyntiin, luontokuvaukseen, passipaikalle tai vaikkapa pilkille! Hanki hieno eturivin aitiopaikka iltalennolle joka maastouttaa ja suojaa.

tuotetunnus (SKU) 25-008 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , Valmistaja:

Kuvaus

Dovrefjell kyttäysteltta tuolilla on erinomainen kyttäyspyyntiin, luontokuvaukseen, passipaikalle peurajahtiin, viiman suojaksi pilkille tai supipassiin peltoaukealle!

Tämä lepolasse tuoli muuntautuu eturivin aitiopaikaksi sorsan iltalennolle muutamassa sekunnissa. Olet ilmavalvonnan näkösuojassa rauhassa istuksien ja odotellen omassa piilossa. Antaa suojaa myös enimpiin hyttysten hyökkäyksiin illan hämärtyessä.

Dovrefjell kyttäysteltan iso etuosa mahdollistaa kolmijalkojen käytön teltan sisällä. Kiväärille saat hyvän tuen ja istuen samalla tukevasti penkissä!

Camokuvioitu kyttäysteltta toimitetaan käytännöllisellä “repulla”. Teltassa on 5 vetoketjullista ikkunaa ja ovi mikä mahdollistaa valvonnan jokaiseen suuntaan.

Kun otat teltan “repusta”, se aukeaa itsestään muutamissa sekunneissa ensin tuoliksi. Sen jälkeen huppu päälle jolloin piilokoju on valmis tositoimiin. Käytön jälkeen se pakataan helposti uudelleen.

Dovrefjell kyttäysteltta on suunniteltu erityisesti valokuvaajille, metsästäjille ja kalastajille. Kyttäysteltta suojaa erinomaisesti tuulelta ja sateelta. Teltassa on täysin vedenpitävä ulkokangas. Ulkokankaan saumoissa ei ole teippejä.

Mitat: leveys 90cm, syvyys 120cm, korkeus 145 cm.
Paino n. 4,35kg

Katso myös…