Tuotteita sivulla: 24 48 KAIKKI

 • Naisten Metsästyspuku, Super Canvas® Shooter King

  Alk: 89,00  Alk: 69,00 

  Super Canvas® naisten metsästyspuku on kauniimman sukupuolen edustajille räätälöity naisellinen ja särmikäs Lady Like metsästyspuku. Malliltaan ja leikkauksiltaan se on erittäin tyköistuva puku joka on mukavan miellyttävä jahtikumppani päällä! ALE -30% - LOPUT POIS:   TAKKI 98€ + HOUSUT 69€ = 167€!!!   Nopeimmille! SAATAVANA ERI VAIHTOEHTONA JA YHDISTELMÄNÄ TARPEEN MUKAAN: 1) TAKKI + HOUSUT (238€)…

 • Tyylikkäällä Lite Olive metsästyspuvulla erotut eduksesi myös vapaa-ajalla. Tämä miellyttävän tuntuinen jahtipuku sopii muillekin ulkonaliikkujille kuin metsästäjille! Lite Olive metsästyspuku on superkevyt ja hiljainen matkakumppani. Aktiivisesti hengittävät kaksikerros materiaalit lisäävät sen käyttömukavuutta ja puku on suunniteltu neljän vuodenajan käyttöön. SAATAVANA ERI VAIHTOEHTONA JA YHDISTELMÄNÄ TARPEEN MUKAAN: 1) TAKKI + HOUSUT (129€) 2) TAKKI (75€) 3)…

 • PLO (Poly Lite Olive) metsästyspuku on suorituskykyisin sekä kevyin ja monikäyttöinen. Siinä on 100% veden- ja tuulenpitävä sekä hengittävä BreathTex®-kalvo! SAATAVANA ERI VAIHTOEHTONA JA YHDISTELMÄNÄ TARPEEN MUKAAN: 1) TAKKI + HOUSUT (149€) 2) TAKKI (79€) 3) HOUSUT (70€) VALITSE OIKEA KOKO (M, L, XL tai XXL) ALASVETOVALIKOSTA JA LISÄÄ OSTOSKORIIN!

 • WildTree Gaufre Ripstop metsästyspuku on suunniteltu syksyiseen hirvenpyyntiin ja maastossa liikkumiseen.

 • WildTree LumiCamo metsästyspuku on tarkoitettu erityisesti koko talven tai loppysyksystä tapahtuvaan jahtiin sekä maastossa liikkumiseen. VALITSE OIKEA PUVUN KOKO (S,M, L ,XL tai XXL) LisäOptiot ALASVETOVALIKOSTA:

 • US BDU RipStop maastopuku on USA:n armeijan (US) vuosien saatossa kehittämä ja käyttämä maastopuku. Se täyttää tiukat MilSpec laatuvaatimukset ja se ei kahise maastossa edetessä.

 • Omistatko jo hyvän ja lämpimän metsästyspuvun jolla pärjäät loistavasti myös talvikelillä? Hyvä! BW KoivuCamo kuoripuku muuttaa nykyisen vihreän tai oranssin camopukusi hetkessä talviseen maisemaan paremmin naamioituvaksi.