Sukat

Tuotteita sivulla: 24 48 KAIKKI

  • OliveGreen alussukat toimivat sellaisenaan hyvin vuoratuissa varsikengissä. Mikäli kengissäsi ei ole lainkaan sisävuorausta tai pehmusteita, laita päälle esim froteesukka tai villasukka.

  • US Froteesukat ovat tuhtia ja turvallista sotilaallista kamaa. Paksuuden puolesta ne käyvät sellaisenaan myös niihin varsikenkiin tai maihareihin joissa ei ole lainkaan sisävuorausta. Laadukkaat US Froteesukat ovat valmistettu: 50% Villaa, 30% Puuvillaa ja 20% Nylonia.

  • Mil-Tec polvisukat ovat valmistettu nerokkaasta CoolMaxista jonka hengittävyys ja kosteudenpoisto on omaa luokkaansa. Coolmax® materiaalin ilmakanavoitu rakenne poistaa kosteuden kohti ulompia kerroksia erittäin tehokkaasti, sallien kuitenkin ventiloivan ilman virtauksen vastakkaiseen suuntaan. Sukkien materiaali on 63% Coolmaxia, 35% Puuvillaa ja 2% Spandexiä.

  • Lämpöä eristävät Alaska Thermo sukat pitävät tehokkaasti vilukissojenkin jalat lämpiminä. Lämpöä eristävä mutta suhteellisen ohut materiaalisekoitus on lisäksi miellyttävän tuntuinen jalassa ja ihoa vasten.

  • Lämpöä eristävät ja tehokkaasti hengittävät Trekking vaellussukat pitävät jalat lämpiminä sekä kuivina. Trekking sukissa on integroitu ilmakanavoitu hengittävä rakenne joka yhdessä materiaaliseoksen kanssa nopeuttavat mahdollisen kosteuden haihtumista.

  • Mikäli villasukkia kutova mummo on lakossa tai kutoo sukkaa jo pilven reunalla, ei hätää! Äitisi ei tarvitse villasukkien takia Marttakerhoon liittyä. Todella lämpimät Norweger villasukat ovat hyvä valinta estämään varpaiden palelemisen ja kuivana pysymisen. Norweger villasukat ovat kudottu 50% Villasta, 30% Polyakryylistä ja 20% Polyamidista.