Dovrefjell tekninen villasukka

Dovrefjell Hiking tekninen villasukka on suunniteltu kaikenlaiseen ulkoiluun!

tuotetunnus (SKU) 140-152 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , Valmistaja:

Kuvaus

 

Dovrefjell Hiking tekninen villasukka on suunniteltu kaikenlaiseen ulkoiluun. Sukat ovat miellyttävän lämpimät jalassa ja teknisen elastaanin ansiosta ne istuvat hyvin vielä pidemmänkin käytön jälkeen, ilman että ne puristaisivat.

Dovrefjell Hiking sukkien materiaali on 55% villaa, joka on yhdistetty tekniseen materiaaliin: 22% Nailon, 20% Polyesteri ja 3% Elastaani. Villa antaa lämpöä ja kuivan tuntua kosteanakin. Nailon siirtää kosteutta tehokkaasti pois iholta kohti ulompia kerroksia. Polyesteri poistaa kosteutta mikä ei tunnu vielä iholla märältä. Elastaani antaa sukalle tarvittavan napakkuuden sekä miellyttävän tuntuman ihoa vasten. Sukka pysyy hyvin paikallaan ja se ei valu rullana alas

Öko-Tex-standardi 100 (tekstiilien testaus- ja sertifiointijärjestelmä)
Dovrefjell Hiking tekninen villasukka on Öko-Tex-standardi 100 mukaisesti testattu tuote. Niiden on testatusti todettu olevan turvallinen tekstiili ja tutkitusti haitta-aineeton.

* Laadukas sukka vaelluskenkiin, varsimaihariin tai ulkoilukenkiin
* Lämpimät ja tekniset villasukat (1 pari)
* Saatavissa EU kokoina: 36 – 39, 40 – 43, 44 – 47
* Pesukonepestävä materiaali
* Testattu Öko-Tex-standardi 100 mukaisesti

Huolto ja peseminen:
– Vesipesu, max +40C vedessä
– Ei kemiallinen pesu
– Ei saa silittää
– Älä käytä valkaisuainetta
– Ei kuvausrumpuun

Lisätiedot

Koko

S 36-39, M 40-43, L 44-47

Katso myös…

  • Mikäli villasukkia kutova mummo on lakossa tai kutoo sukkaa jo pilven reunalla, ei hätää! Äitisi ei tarvitse villasukkien takia Marttakerhoon liittyä. Todella lämpimät Norweger villasukat ovat hyvä valinta estämään varpaiden palelemisen ja kuivana pysymisen. Norweger villasukat ovat kudottu 50% Villasta, 30% Polyakryylistä ja 20% Polyamidista.

  • Lämpöä eristävät ja tehokkaasti hengittävät Trekking vaellussukat pitävät jalat lämpiminä sekä kuivina. Trekking sukissa on integroitu ilmakanavoitu hengittävä rakenne joka yhdessä materiaaliseoksen kanssa nopeuttavat mahdollisen kosteuden haihtumista.

  • Mil-Tec polvisukat ovat valmistettu nerokkaasta CoolMaxista jonka hengittävyys ja kosteudenpoisto on omaa luokkaansa. Coolmax® materiaalin ilmakanavoitu rakenne poistaa kosteuden kohti ulompia kerroksia erittäin tehokkaasti, sallien kuitenkin ventiloivan ilman virtauksen vastakkaiseen suuntaan. Sukkien materiaali on 63% Coolmaxia, 35% Puuvillaa ja 2% Spandexiä.