Jalkineet

Tuotteita sivulla: 24 48 KAIKKI

Jalkineet - Maiharit ja varsikengät

 • SB maiharit Mil-Tec

  SB maiharit Mil-Tec ovat tukevat ja sopivan kevyet kulkea metsäisessä ja vaikeassakin maastossa! Tyylikkäät mustat maiharit sopivat katukuvaan myös kaupungissa.

 • PARA-maiharit teräskärjellä, Musta nahka

  PARA maiharit ovat säilyttäneet vankan suosionsa ajan saatossa.

 • Maiharit, HAIX Airpower P3

  HAIX Airpower P3 maihinnoususaappaat eli maiharit ovat kevyet sekä vedenpitävät! HAIX Airpower P3 maihareiden 19,5cm korkean varren materiaalit ovat kestävää nahkaa, Corduraa ja Gore-Texiä.

 • On sale!Metsästyskengät, HAIX Colorado Edition

  Hyvillä jalkineilla metsästys tai vaellusretki ei jää puolitiehen! Istuvat ja toimivat kengät ovat yksi tärkeimmistä ulkona liikkujan työkaluista. HAIX Colorado Edition jalkineet ovat erinomaiset metsästyskengät jotka ovat samalla myös täydelliset vaelluskengät.

Jalkineet - Vetoketju adapteri nauhallisiin maihareihin

Jalkineet - Kengännauhat

Jalkineet - Kenkien huoltotarvikkeet

Jalkineet - Pohjalliset

 • Pohjalliset, BW (Bundeswehr)

  BW eli Bundeswehr pohjalliset. Mikä Bundeswehr? No Saksan puolustusvoimat tietty..

 • Pohjalliset, Poliyou® 39-45, Mil-Tec

  Poliyou® on pohjallisten RollsRoyce! Ihminen viettää n. puolet elämästään kenkien päällä joten pohjalliset ei ole mikään pikkujuttu.

 • Lämpöpohjallinen

  Fire Fiber Tulipoppa lämpöpohjalliset antavat tehokasta lämpöä kengän sisällä ja ne ovat oivalliset käyttää kylmällä kelillä.

 • Lämpöpohjalliset, ThermaCELL™

  ThermaCELL™ lämpöpohjalliset luovuttavat lämpöä ja mukavuutta! ThermaCELL™ lämpöpohjalliset ovat erittäin hyvät kaikessa talviulkoilussa jossa jalkoja ei liikuteta vaan ne pääsevät kylmettymään paikoillaan esim pilkillä, moottorikelkkaillessa, kytiskopilla, rallipolun varrella jne. ThermaCELL™ lämpöpohjalliset ovat suunniteltu pitämään jalat lämpinä (ei polttavan kuumina) hikoilun ja paleltumisen estämiseksi. Pohjallisten sisään rakennetut akut tarjoavat lämpöä jaloilllesi jopa viiden tunnin ajan.