Retkeily / Ulkoilu

Tuotteita sivulla: 24 48 KAIKKI

 • Dovrefjell kirves

  44,50  39,95 

  Dovrefjell Kirves on näppärän pieni otettavaksi mukaan metsäretkille. Ei sitä koskaan tiedä milloin tekeepi mieli keitellä vaikkapa pannukahvit kesken reissun ja silloin tämä pieni ja kevyt Dovrefjellin kirves helpottaa notskipuiden tekoa.

Retkeily / Ulkoilu - Eräsukset, lumikengät ja tarvikkeet

Retkeily / Ulkoilu - Liput ja tarvikkeet

 • Muistathan että jokaisella on oikeus liputtaa Suomen lipulla silloin kun katsoo sen aiheelliseksi! Suomen lipussa on valkoisella pohjalla merensininen risti.

 • Ketä kiinnostaa mutta Toukokuun 9. päivänä vietettävänä Eurooppa-päivänä on Suomessakin suositeltu liputtamista Euroopan lipulla! Euroopan lippu koostuu kahdentoista keltaisen tähden kehästä sinisellä taustalla.

 • Vanha kunnon legendaarinen Rebel lippu suoraan villistä lännestä! Kenraali Leen joukkojen Pohjois Virginiassa tunnetuksi tekemä lippu ajoilta (1862) kun miehet olivat vielä rautaa. Puna-sini-valkoinen 150 x 90cm Polyesteristä valmistettu lippu jonka aikoinaan suunnitteli William Porcher Miles. Rebel lippu on äijämeiningillä mitattuna ikiklassikko! * Puna-sini-valkoinen Etelävaltioiden lippu * 150 x 90 cm Polyesteristä valmistettu lippu *…

 • Itänaapurin legendaarinen lippu joka jaksaa aina säväyttää naapurisopua Juhannuksena mökillä. Punainen 150 x 90cm Polyesteristä valmistettu lippu jossa keltaisella sirppi ja vasara.

Retkeily / Ulkoilu - Lämmittimet

Retkeily / Ulkoilu - Makuualustat

Retkeily / Ulkoilu - Retkikeittimet ja ruokavälineet

Retkeily / Ulkoilu - Reput

 • Dovrefjell Utsikten reppujakkara - 35 litraa on tarkoitettu aktiivisen  ja liikkuvan ihmisen käyttöön. Reppu sopii hyvin koko päivän pilkkireissulle, festareille, luontoretkille ja miksei myös sieni- ja marjametsälle. Kyllä sielläkin on välillä mukava istahtaa tukevalle jakkaralle ja nauttia luonnon antimista.

 • Dovrefjell Jakt Vision 35 - reppu on ihanteellinen päiväreppu. Dovrefjell Jakt Vision35 litran- reppu on pienikokoinen  ja valmistettu sarka / huopakankaasta.

 • Dovrefjell Vision 35R  tuolireppu selkänojalla on sitten jo reppujakkaroiden Ferrari. Jos kerran istutaan, niin istutaan sitten komiasti oikein selkänojaa vasten! Tämän repun erikoisuutena on siis tuolissa oleva tukeva selkänoja. Reppu sopii erinomaisesti koko päivän pilkkireissulle, festareille, luontoretkille ja miksei myös sieni- ja marjametsälle.

 • Dovrefjell Vision reppujakkara - 35 litraa on tarkoitettu aktiivisen  ja liikkuvan ihmisen käyttöön. Reppujakkara sopii hyvin koko päivän pilkkireissulle, festareille, luontoretkille ja miksei myös sieni- ja marjametsälle. Kyllä sielläkin on välillä mukava istahtaa tukevalle jakkaralle ja nauttia luonnon antimista.

Retkeily / Ulkoilu - Teltat

Retkeily / Ulkoilu - Makuupussit

Retkeily / Ulkoilu - Riippumatot

 • Mini Hammock riippumatto nostaa nukkumisen uudelle tasolle! Mini Hammock riippumatto mahtuu mukaan reppuun pienelle rullautuvan kokonsa ja kevyen (250 gr) omapainon ansiosta. Mini Hammock riippumaton kantavuus on jopa 200kg saakka! Pituutta pötköttelyyn siitä löytyy 220cm.

Retkeily / Ulkoilu - Moskiittoverkko, hyttysverkko

 • Mil-Tec Oliivin vihreä hyttysverkko (Double) on varma valinta Suomen kesään johon kuuluvat myös hyttyset ja muut mukavat pienet siivekkäät ystävämme. Moskiittoverkon avulla voit nukkua yösi rauhassa, ilman turhaa ininää! Mil-Tec hyttysverkko on yläpäästä 50cm levyinen ja alhaalta verkkoa löytyy 10m ympärysmitalta.